ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ INTERNET

Φακίτσας Διονύσης

Ζω μόνιμα στο Καρπενήσι. Εδώ που μένω δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνω φίλους για να πάω για καφέ. Κάποιο διάστημα έμεινα μόνιμα στην Αθήνα. Πήγαινα σε μια σχολή για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Εκεί έκανα καινούριους φίλους. Μετά από τα δυο χρόνια ξαναγύρισα στο Καρπενήσι. Στο Καρπενήσι έπιασα δουλειά σε μια Αναπτυξιακή Εταιρεία. Όμως μου έλειπαν οι φίλοι μου.

Μέχρι που συνδέθηκα στο Internet, άλλαξε η ζωή μου. Κάθε μέρα ανοίγω με χαρά τον ηλεκτρονικό υπολογιστή για να δω τα email των φίλων και της λίστας newsletter disabled και να στείλω email. Μέσω της λίστας του disabled παίρνω διάφορες πληροφορίες που με ενδιαφέρουν. Τα βράδια μιλάω σε Chat (ζωντανές συζητήσεις) που κάνω νέες φιλίες, από όλο το κόσμο. Βρίσκω διάφορες ιστοσελίδες που με ενδιαφέρουν. Ακόμα να αγοράσω αν θέλω και προϊόντα. Γενικά μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα στο Internet.

Με αυτά που σας είπα παραπάνω θέλω να σας πω για μας που έχουμε κάποια αναπηρία, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, η επικοινωνία μέσω Internet είναι σημαντική.

Όποιος δεν

έχει συνδεθεί

στο Internet

αυτός χάνει.

Και όποιος

συνδεθεί

με το Internet

θα με θυμηθεί.

Φακίτσας Διονύσης

Δημοσιεύτηκε στο site: “disabled.gr” τον Ιούνιο του 2001.