Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες στην «Αυτονομία 2007» – Μάρτιος 2007

Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες στην «Αυτονομία 2007» – Μάρτιος 2007

     Τον Μάιο θα γίνει: η έκθεση «Αυτονομία 2007», ή αλλιώς «Autonomia 2007»στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας»: από την  Παρασκευή 18 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου 2007. Η έκθεση «Αυτονομία 2007», είναι η μεγάλη γιορτή για την τεχνολογία, την αισθητική και τον πολιτισμό της αναπηρίας. Την έκθεση την διοργανώνει το περιοδικό «Αναπηρία Τώρα».

Στην έκθεση κάθε βράδυ, θα υπάρχουν διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες που οι κυρίως συμμετέχοντες θα είναι ανάπηροι. Έτσι ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον καλλιτέχνη ανάπηρο, πιστεύω θα δει την ευαίσθητη πλευρά αυτών των ανθρώπων. Μια καλλιτεχνική ομάδα είναι: Οι ΔΑΓΙΠΟΛΗ είναι ίσως ένα από τα πιο ερωτικά χορευτικά συγκροτήματα που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε από μια παρέα που έτυχε να γνωριστεί με πυρήνα τον Γιώργο Χρηστάκη που κατά κόσμο είναι ψυχολόγος και αυτή την περίοδο κάνει το μεταπτυχιακό του.

Πήγαινε να τους δεις  και δεν θα χάσεις!!!

Για ότι σχόλια θέλετε να κάνετε, ή παρατηρήσεις ακόμα και προτάσεις για την στήλη, μπορείτε να με βρείτε στο site ή στην ιστοσελίδα: http://www.dionfakitsas.gr – «Διάφορες Καθημερινές Λύσεις» Μπορείτε να στείλετε και email: dionfakitsas@dionfakitsas.gr Θα χαρώ να ανταλλάσουμε απόψεις όχι μόνο για την αναπηρία αλλά και για άλλα θέματα.             

      Δημοσιεύτηκε το Μάρτιο του 2007 στα “Ευρυτανικά Νέα” στη στήλη “Καθαρές Κουβέντες” του Διονύση Ν. Φακίτσα