Καθαρές Κουβέντες – Φεβρουάριος 2007

Καθαρές Κουβέντες – Φεβρουάριος 2007

“Καθαρές κουβέντες” είναι μια νέα στήλη που εγκαινιάζεται σήμερα στα “Ευρυτανικά Νέα”, η οποία θα καταπιάνεται με θέματα που αφορούν άτομα με ειδικές ανάγκες. Αναπήρους τους χαρακτηρίζει ο συντάκτης της, ανάπηρος αυτοαποκαλείται και ο ίδιος (εκ γενετής, τετραπληγικός). Εμείς καλωσορίζουμε την νέα αυτή στήλη η οποία ευελπιστούμε να εξελιχθεί σε μόνιμη εβδομαδιαία στήλη.                   “Ε.Ν.

Γεια σας,

Από αυτή την εβδομάδα, αρχίζω μια νέα παροδική στήλη (θα εμφανίζεται όποτε έχω κάτι να γράψω) στα «Ευρυτανικά Νέα». Όπου θα εμφανίζει τα προβλήματα, και όχι μόνο, που αντιμετωπίζει ο συγχρόνως Ανάπηρος όπως άλλωστε είμαι και εγώ.

Μέσα από την αναπηρία (εκ γενετής, τετραπληγικός), έχω αποκτήσει εμπειρία που θέλω να την μοιραστώ μαζί σας, ίσως να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους οι οποίοι είναι ανάπηροι (το οποίο δεν εύχομαι).
«Αυτονομία 2007», ή αλλιώς «Autonomia EXPO». Τι είναι η Autonomia EXPO; Είναι η μεγάλη γιορτή για την τεχνολογία, την αισθητική και τον πολιτισμό, η οποία θα γίνει από την Παρασκευή 18 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου 2007 στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας». Την έκθεση την διοργανώνει το περιοδικό «Αναπηρία Τώρα».

autonomiaexpo2007

Το περιοδικό «Αναπηρία Τώρα», δεν είναι σύλλογος αλλά και ούτε μια κερδοσκοπική οργάνωση.

Είναι μια παρέα, που μοιράζεται τους προβληματισμούς, αλλά και τις απολαύσεις της ζωής, ανάμεσα στους αναπήρους. Θα τους βρείτε στο site ή στην ιστοσελίδα: http://www.disabled.gr/portal όπου μπορείτε να κάνετε συζητήσεις μαζί τους μέσω του forum. Μπείτε και δεν θα χάσετε!!!
Για ότι σχόλια θέλετε να κάνετε, ή παρατηρήσεις ακόμα και προτάσεις για την στήλη, μπορείτε να με βρείτε στο site ή στην ιστοσελίδα: http://www.dionfakitsas.gr«Διάφορες Καθημερινές Λύσεις» Μπορείτε να στείλετε και email: dionfakitsas@dionfakitsas.gr Θα χαρώ να ανταλάσουμε απόψεις όχι μόνο για την αναπηρία αλλά και για άλλα θέματα.

 Δημοσιεύτηκε το Φεβρουάριο του 2007 στα “Ευρυτανικά Νέα” στη στήλη “Καθαρές Κουβέντες” του Διονύση Ν. Φακίτσα