Διονύσης Ν. Φακίτσας

Το Μάιο του 2000 προσλήφθηκα σε μια Αναπτυξιακή Εταιρεία στο Καρπενήσι ως γραμματέας, μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, για τέσσερα χρόνια.

Συγχρόνως παρακολουθούσα ιδιαίτερα μαθήματα κολύμβησης. Παρακολουθούσα και ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για τέσσερα χρόνια. Το Μάιο του 2001 έδωσα εξετάσεις για το πτυχίο Elementary στα Αγγλικά.  Όπου πέρασα με επιτυχία τις εξετάσεις.

Την Άνοιξη του 2001 έγραψα ένα άρθρο με τίτλο “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ INTERNET” που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Αναπηρία Τώρα”, τον Ιούνιο του 2001. Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Σε αυτά τα χρόνια μου ήρθε η επιθυμία να ξεκινήσω να δημιουργώ την πρώτη μου δωρεάν προσωπική ιστοσελίδα.

Το Μάιο του 2002 έδωσα εξετάσεις για το πτυχίο Basic στα Αγγλικά. Όπου πέρασα με επιτυχία τις εξετάσεις.

Το Νοέμβριο του 2003 αποφάσισα να γραφτώ στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ή κοινώς Ε.Α.Π. στο τμήμα Πληροφορικής. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα κατά την εγγραφή μου στο Ε.Α.Π, περιγράφονται στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στη Τοπική Εφημερίδα «Ευρυτανικά Νέα»: Εγγραφή στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο – Μέρος Α’ (δημοσιεύτηκε 28-02-2007). Αλλά και οι δυσκολίες που αντιμετώπισα κατά την διάρκεια παρακολούθησης των δύο ετών των μαθημάτων. Εγγραφή στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο – Μέρος Β’ (δημοσιεύτηκε τις 07-03-2007). Εγγραφή στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο – Μέρος Γ’ (δημοσιεύτηκε τις 14-03-2007). Με ανάγκασαν να σταματήσω το Ε.Α.Π.

Οκτώβριος 2004 – Φεβρουάριος 2005: Εργάστηκα με τετράμηνη σύμβαση στην Μηχανογράφηση του Δήμου Αθηνών .

Συγχρόνως στην Αθήνα έκανα φυσικοθεραπεία και λογοθεραπεία.

Οκτώβριος 2005 – Απρίλιος 2007: Εργάστηκα με δεκαοκτάμηνη σύμβαση μερικής απασχόλησης στην Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας της Ν.Α. Ευρυτανίας – με την ειδικότητα ΔΕ Χειριστών Η/Υ.

Μάρτιος 2008 – Σεπτέμβριος 2009: Εργάστηκα με δεκαοκτάμηνη σύμβαση μερικής απασχόλησης στην Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας της Ν.Α. Ευρυτανίας –. με την ειδικότητα ΔΕ Χειριστών Η/Υ.

Οκτώμβριος 2010 – Ιούνιος 2011: Εργάστηκα με οκτάμηνη σύμβαση στην Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας της Ν.Α. Ευρυτανίας –. με την ειδικότητα ΔΕ Χειριστών Η/Υ.

Οκτώβριος 2012 – Μάρτιος 2013:Εργάστηκα με πεντάμηνη σύμβαση στα πλαίσια του προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»

4 Replies to “Διονύσης Ν. Φακίτσας”

  1. Ο Διονύσης είναι από τους ποιο μαχητές με την καθαρότερη ψυχή που έχω γνωρίσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.