ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ.

Πριν σας πούμε τις Εντυπώσεις από την 1η ποδηλατοδρομία ευαισθητοποίησης των ΑμεΑ. Να πούμε καλή σχολική χρονιά το έτος 2019-2020 τις μαθήτριες και τους μαθητές αλλά και τους  εκπαιδευτικούς.

Η Καθημερινή Λύση μας συνόδευε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου 2019, στο πάρκο «Αποδήμων Ευρυτάνων» και μας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.

Δεν συμμετείχαμε στην ποδηλασία αλλά σας έχουμε βίντεο από τα «Ευρυτανικά Νέα»:

Πριν από τις 8 ώρα ήμασταν στο πάρκο «Αποδήμων Ευρυτάνων». Υπήρχαν πολλά παιδιά με τα ποδήλατα τους. Και γονείς. Πήγαμε και καθίσαμε τις τελευταίες σειρές με τις καρέκλες στο βάθος του πάρκου πίσω από τις λίμνες. Απέναντι μας ήταν η εξέδρα όπου έδιναν τα τελευταία μετάλλια τους συμμετέχοντες της ποδηλασίας. Λίγο παραπίσω ήταν τρίκυκλο ποδήλατο του Πέτρου Μπάρκα.

Σε κάποια στιγμή έρχεται η κα. Αναστασία Κριπάση-Μπάρκα, στον υπεύθυνο της ιστοσελίδας μας Διονύση Φακίτσα του φοράει στο λαιμό χρυσό μετάλλιο.

Μετάλλιο της 1ης ποδηλατοδρομίας

Ύστερα ξεκίνησε η ζωντανή μουσική με τους Κων/νο Μονιά, Δημήτριο Αναγνώστου, Απόστολο Πιπέρα, Αναστασία Γαλανάκη και Θεόδωρο Μπάρκα. Μας έπαιξαν γνωστά ελληνικά λαϊκά τραγούδια:

Χορέψαμε: Ο καθένας χόρευε με το τρόπο του άλλοι όρθιοι και άλλοι καθιστοί όπως έκανε ο Διονύσης και σιγοτραγουδούσαμε. Γενικά διασκεδάσαμε!!!

Ήταν πολύ ωραία εκδήλωση για να συνυπάρχουν όλα τα παιδιά μαζί!!! Εξάλλου όλοι μας έχουμε τις ιδιαιτερότητες μας.