Μένουμε Σπίτι: Για ένα Αισιόδοξο Μέλλον

Μένουμε Σπίτι: Για ένα Αισιόδοξο Μέλλον

Να είμαστε υγιείς συγχρόνως να μην μεταδώσουμε την ίωση Κορωνοïού τις οικογένειες μας. Συμβουλευτική υποστήριξη των Α.με.Α. και των οικογενειών τους.

Τη Τετάρτη ήταν 25η Μαρτίου η χώρα μας είχε διπλή γιορτή: Πρώτον τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, ή οποία πάντα μας προστατεύει. Δεύτερον την Ελληνική Επανάσταση 1821 κατά τους Τούρκους.

Να Ευχαριστήσουμε τους γιατρούς μας και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων μας, που δίνουν και τη ψυχή τους για να σώσουν ζωές των συνανθρώπους μας που έχουν το ιο Κορωνοϊο. Μας εμπνέουν για να Μένουμε Σπίτι: Για ένα Αισιόδοξο Μέλλον που θα μπορούμε να βγαίνουμε από τα σπίτια μας με ασφάλεια!!!

Γνωρίζουμε πως τον τελευταίο μήνα οι ζωές μας άλλαξαν κατά πολύ μένοντας στο σπίτι. Όμως με αυτό τον τρόπο μένουμε υγιείς και δεν γινόμαστε φορείς να μεταδώσουμε το ιο Κορωνοϊο τιs οικογένειες μας.

Σε αυτό το σημείο να κάνουμε μια ανακοίνωση για την Ευρυτανία:

Συμβουλευτική υποστήριξη των Α.με.Α. και των οικογενειών τους.

Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες της Π.Ε. Ευρυτανίας που γνωρίζει τις ανάγκες των α.με.α., των οικογενειών τους, στη δύσκολη και πρωτόγνωρη πανδημία, ενεργοποιεί τις εθελόντριες κοινωνικοί λειτουργούς για ενημέρωση, πληροφορίες και βοήθεια για α.με.α. και τις οικογένειες τους.

Συντονίστριες είναι η κα. Αντιγόνη Λυκοκάπη

τηλ. 6989992690

κα. Αναστασία Κριπάση – Μπάρκα

τηλ. 6975596198

Στην ομάδα βοήθειας είναι οι Κοινωνικοί Λειτουργοί: η κα. Αντιγόνη Λυκοκάπη, κα. Ευγενία Τασιού και η κα. Ελισάβετ Κουτσοθανάση.

Υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα, μένοντας σπίτι:  Όσοι είμαστε εργαζόμενοι γονείς και έχουμε παιδιά. Τώρα έχουμε περισσότερο χρόνο να ασχοληθούμε μαζί τους. Να παίξουμε επιτραπέζια παιχνίδια. Να ακούσουμε μουσική. Να κάνουμε γυμναστική.

Αν έχουμε Lego, να φτιάξουμε διάφορες κατασκευές όπως το «Σπίτι του Βουνού 2016» . Να δούμε παιδικά ή οικογενειακές ταινίες με τα παιδιά μας.

Επικοινωνούμε τηλεφωνικός ή viber με τους συγγενείς μας και με τους φίλους μας.

Παίρνουμε όμως πάντα τα μέτρα που μας λέει το Υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση για το νέο Κορωνοϊός Covid-19. Η οποία θέλει το καλό μας.

Όλα θα πάνε καλά!!!

Μένουμε Σπίτι: Για ένα Αισιόδοξο Μέλλον που θα μπορούμε να βγαίνουμε από τα σπίτια μας με ασφάλεια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.