11η Μέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων 2020 – Ελληνικές Συμμετοχές και με μετάλλια

11η Μέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων 2020 – Ελληνικές Συμμετοχές και με μετάλλια

Ασημένιος ο Θανάσης Πρόδρομου στο άλμα είς μήκος. Στο ομαδικό Μπότσια Πολυχρονίδη, Ντέντα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Θανάσης Προδρόμου “πέταξε” στα 7.17μ. Και προσγειώθηκε πάνω σε ένα ασημένιο μετάλλιο!!! Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό του άλματος εις μήκος Τ20 και κατέκτησε το ενδέκατο μετάλλιο για τη χώρα μας.

Ο Έλληνας αθλητής με καλύτερο άλμα στα 7.17μ. κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Η επίδοση του αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ!

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ BOCCIA BC3 ΜΑΖΊ ΜΕ ΝΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΥΡΓΙΩΤΗ. ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πιο πριν το ομαδικό BOCCIA BC3 με τούς Πολυχρονίδη, Ντέντα και αναπληρωματική την Αναστασία Πυργιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο που ήταν το δέκατο μετάλλιο για την χώρα.

Στο μικρό τελικό η ομάδα μας, επικράτησε εύκολα του Χονγκ Κονγκ με 7-0 και πήρε θριαμβευτικά το χάλκινο μετάλλιο.

Τo χάλκινο μετάλλιο η ελληνική ομάδα, το διεκδίσε καθώς στον ημιτελικό δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Ιάπωνες. Συγκεκριμένα, ηττήθηκαν με 5-1 και έπαιξε στον μικρό τελικό.

ΕΒΔΟΜΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ

Την έβδομη θέση κατέλαβε ο Λάζαρος Στεφανίδης στον τελικό της σφαιροβολίας F33. Ο Έλληνας αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του με καλύτερη βολή στα 8.20 μέτρα. Ο Στεφανίδης είναι 64 ετών. Η ηλικία του τα λέει όλα.

ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΣΕΙΤΗΣ ΣΤΑ 200μ

Την έκτη θέση κατέλαβε ο Μιχάλης Σεΐτης στον τελικό των 200 μέτρων Τ64. Ο Έλληνας αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην έκτη θέση με χρόνο 22.87, που αποτελεί καλύτερη φετινή επίδοση για τον Μιχάλη Σεΐτη.

Στον τελικό ο Σείτης προκρίθηκε καθώς στην πρώτη προκριματική κούρσα τερμάτισε τρίτος με χρόνο 22.95, επίδοση που αποτελεί φετινό ρεκόρ, το οποίο βελτίωσε στον τελικό.

Η χθεσινή μέρα (4-9-2021) ήταν η τελευταία αγωνιστική μέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων. Συγχαρητήρια σε όλη Ελληνική αποστολή!!!

Πηγή: ert.gr

Πηγή: http://www.paralympic.gr/