ΕΟΡΤΑΣΜΌΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΗΜΈΡΑΣ ΑΜΕΑ 2022

ΕΟΡΤΑΣΜΌΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΗΜΈΡΑΣ ΑΜΕΑ 2022

Ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων ΑΜΕΑ ΠΕ Ευρυτανίας σε συνδιοργάνωση με το ειδ. νηπιαγωγείο, ειδ. δημοτικό, ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου, Κδαπ-μεα Δήμου Καρπενησίου, ΚΕΔΑΣΥ Ευρυτανίας, Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις..

Τρίτη 29/11

Συνάντηση με τους προέδρους των Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο χώρο του ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου.

Τετάρτη 30/11.

Επίσκεψη και ομιλίες σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πέμπτη 1/12

Ώρα 9.00.Στο κλειστό γήπεδο του Δήμου Καρπενησίου γιορτάζουμε την τέταρτη γιορτή διαφορετικότητας με συμμετοχή όλων των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Παρασκευή ώρα 11.00

Από το ύψος των γραφείων της ΔΕΗ ξεκινάμε την καθιερωμένη πορεία ευαισθητοποίησης και τερματισμό στην κεντρική πλατεία.

Θα παραστεί ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας κ. Παν. Μαρκοστάμος και το συμβούλιο.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα γίνουν συναντήσεις με τον Σεβασμιώτατο κ. κ.Γεωργιο ώρα 12.15 στα γραφεία της Μητρόπολης Καρπενησίου.

Στις 13.15 στο χώρο του Δημαρχείου θα γίνει συνάντηση με κ.Αντιπεριφερειάρχη Αρ. Τασιό, κ. Δήμαρχο Καρπενησίου Νικ. Σουλιώτη και Διοικητή Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας κ. Κλεομ. Λάππα, παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων κα. Αναστ. Κριπάση-Μπάρκα . και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜεΑ Στερεάς Ελλάδας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.