Κάνε τα βήματα που σου αξίζουν

Κάνε τα βήματα που σου αξίζουν, Make your steps worth

Κάνε τα βήματα που σου αξίζουν, Make your steps worth. Ο Σωτήρης Σωτηρίου μαραθωνοδρόμιος θα συμμετέχει σε διαδρομή 315 χλμ.

Όπου η εκκίνηση θα γίνει τις 21/7 και ώρα 17.00 από την Ακρόπολη. Την εκκίνηση θα δοθεί από τον Δήμαρχο Αθηνών κο. Κων. Μπακογιάννη. Ο τερματισμός θα γίνει τις 23/7/2023 στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτανών ώρα 19.00 χωρίς στάση 315 χλμ.

Τρέχει για τους γονείς των παιδιών με αναπηρίες

Τιμά τον Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π Ε. Ευρυτανίας .

Ελάτε στην Ακρόπολη να τον εμψυχώσετε.

Στο Καρπενήσι στις 23/7 και ώρα 17.50 θα βρίσκεται στην πλατεία Καρπενησίου για ολιγόλεπτη στάση. Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Π Ε. Ευρυτανίας καλεί τους φορείς, τους συλλόγους και μεμονωμένους πολίτες να τον υποδεχτούν και να συνεχίσουν όλοι μαζί στον τερματισμό.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Καρπενησίου θα παρουσιάσει από το θεατρικό του εργαστήρι ένα θέμα με την αναπηρία και αθλητής μας θα μιλήσει στα παιδιά για τον αθλητισμό και την αλληλεγγύη.

Ο stoxos fm 104,9 παίζει μουσική.

Οι συνδιοργανωτές

Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας,ΟΠΑΣΤΕ,Δήμο Αθηναίων,Δήμο Καρπενησίου, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου.

Τους χορηγούς επικοινωνίας star Κεντρικής Ελλάδας, Ευρυτανικά Νέα, Ευρυτανικό Παλμό,stoxos fm 104,9,Παναγιώτης Καραγιάννης συμβαίνει τώρα you tube,akis Evsport.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.